Tuinverlichting


Binnenshuis is verlichting onmisbaar, maar ook in onze leefomgeving rondom het huis neemt verlichting een belangrijke plaats in. En niet alleen voor praktische doeleinden. Buitenverlichting geeft extra sfeer aan tuin, terras of balkon en nodigt uit om ´s avonds langer buiten te genieten. De tuin dient zo steeds meer als verlengstuk van het interieur. Breng uw tuin ´s avonds tot leven!

Net als binnenshuis heeft verlichting in de tuin verschillende toepassingen. Met functionele verlichting verlicht u bijvoorbeeld looproutes en deuren zodat deze makkelijk te openen zijn. Ook kan hiermee een veilig gevoel gegeven worden. En niet onterecht, want een plotseling ontbrandende lamp of een verlichte omgeving is geen aantrekkelijke plek voor inbrekers. Accentverlichting legt het accent op elementen in de tuin die extra aandacht verdienen. Denk aan een beeld, boom, struik of waterpartij. Tenslotte kan met subtiele verlichting van de tuin een sfeervol geheel gemaakt worden.Van Dijk Hoveniers legt voornamelijk tuinverlichting aan van In-lite.

In-lite biedt u een compleet verlichtingsconcept bestaande uit geïntegreerde-, bovengrondse-, wandverlichting en spots uit de series Integrated, Solitary, Wall en Spot. Voor iedere toepassing en elke sfeer is er wel een passend armatuur, uiteraard van uitstekende kwaliteit. Het in-lite systeem, op basis van laagspanning, is eenvoudig, snel te installeren en veilig. Dat in-lite veel aandacht besteedt aan de technische perfectie van haar armaturen, ziet u terug in de uitstekende garantieregeling. Voor meer informatie kijkt u op www.in-lite.com.

Kijk ook voor meer inspiratie in de brochure tuin verlichting